FLEXIBEL FÖRETAGSINSATS KOMMANDITBOLAG

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Göteborg och FLEXIBEL FÖRETAGSINSATS KOMMANDITBOLAG är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och FLEXIBEL FÖRETAGSINSATS KOMMANDITBOLAG är ett av dem. Statusen för FLEXIBEL FÖRETAGSINSATS KOMMANDITBOLAG är att Bolaget är aktivt.

FLEXIBEL FÖRETAGSINSATS KOMMANDITBOLAG är ett Kommanditbolag och skapades 1982-12-16. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som FLEXIBEL FÖRETAGSINSATS KOMMANDITBOLAG ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Företagskonsultation inom området marknadsföring, pr, administration, projektering - byggnation samt hjälp att starta upp företag eller avdelningar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FLEXIBEL FÖRETAGSINSATS KOMMANDITBOLAG inte är momsregistrerat.

Idag är FLEXIBEL FÖRETAGSINSATS KOMMANDITBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med FLEXIBEL FÖRETAGSINSATS KOMMANDITBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-298705.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med FLEXIBEL FÖRETAGSINSATS KOMMANDITBOLAG är Rohdén, Rolf Tore som är född 1939 och har titeln Komplementär, Rohdén, Daniel Richard Marcus som är född 1980 och har titeln Kommanditdelägare, .

FLEXIBEL FÖRETAGSINSATS KOMMANDITBOLAG har 916558-9954 som sitt organisationsnummer.