Kajkantsdoktorn Medimac Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916550-1488 är organisationsnummer för företaget Kajkantsdoktorn Medimac Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kajkantsdoktorn Medimac Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Göteborg som är den kommunen som Kajkantsdoktorn Medimac Handelsbolag finns i.

Kajkantsdoktorn Medimac Handelsbolag har varit registrerat sedan 1987-05-11 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kajkantsdoktorn Medimac Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Kajkantsdoktorn Medimac Handelsbolag är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Kajkantsdoktorn Medimac Handelsbolag är följande:
Firman tecknas Trabjerg Karin och Trabjerg Ulf Eric var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kajkantsdoktorn Medimac Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 031-7441229 eller genom brev på följande adress:
Sjöportsg. 2, 417 64, Göteborg

Skriv-, översättnings- och förlagsverksamhet inom medicin och teknik samt sjukvårdskonsult och utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Kajkantsdoktorn Medimac Handelsbolag och det är Trabjerg, Karin som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Trabjerg, Marcus Alexander som är född 1987 och har titeln Bolagsman, Trabjerg, Marie Cecilia som är född 1984 och har titeln Bolagsman, Trabjerg, Ulf Eric som är född 1950 och har titeln Bolagsman,