SCAN-INDIA IMPORT & EXPORT, KHANNA & KHANNA

Västra Götalands län

Information

SCAN-INDIA IMPORT & EXPORT, KHANNA & KHANNA hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där SCAN-INDIA IMPORT & EXPORT, KHANNA & KHANNA finns. I Göteborg så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. SCAN-INDIA IMPORT & EXPORT, KHANNA & KHANNA tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. SCAN-INDIA IMPORT & EXPORT, KHANNA & KHANNA har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SCAN-INDIA IMPORT & EXPORT, KHANNA & KHANNA så kan ni göra det genom att skicka er post till Fotbollsg. 13, 431 69, Mölndal men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-822422.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

SCAN-INDIA IMPORT & EXPORT, KHANNA & KHANNA har idag 916447-8738 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för SCAN-INDIA IMPORT & EXPORT, KHANNA & KHANNA

Import och export av lädervaror, kläder textilier, grönsaker och maskiner

I SCAN-INDIA IMPORT & EXPORT, KHANNA & KHANNA så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Khanna, Laxmi som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Khanna, Satish Chander som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .