SAK FASTIGHETSSERVICE KOMMANDITBOLAG

Västra Götalands län

Information

SAK FASTIGHETSSERVICE KOMMANDITBOLAG är ett företag som finns i Göteborg. I SAK FASTIGHETSSERVICE KOMMANDITBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sievert Elgh Fastighetsservice Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Elg, Karin Ing-Marie som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, Elg, Sivert Axel Kennert som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med SAK FASTIGHETSSERVICE KOMMANDITBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SAK FASTIGHETSSERVICE KOMMANDITBOLAG på telefon 031-912151.

Renovering och förbättringar samt service av fas- tigheter samt förvalta fast egendom

Idag är SAK FASTIGHETSSERVICE KOMMANDITBOLAG av bolagstypen Kommanditbolag.

SAK FASTIGHETSSERVICE KOMMANDITBOLAG är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SAK FASTIGHETSSERVICE KOMMANDITBOLAG innehar ej F-skattsedel och SAK FASTIGHETSSERVICE KOMMANDITBOLAG är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SAK FASTIGHETSSERVICE KOMMANDITBOLAG så är det följande:
; KOMPLEMENTÄREN

SAK FASTIGHETSSERVICE KOMMANDITBOLAG har 916446-5149 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.