Vidablick Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Vidablick Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Vidablick Handelsbolag finns. I Göteborg så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Vidablick Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Vidablick Handelsbolag har haft sedan 1998-01-01. Vidablick Handelsbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Vidablick Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Bastebergsv. 4, 421 66, Västra Frölunda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-3351706.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Vidablick Handelsbolag har idag 916446-0298 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för Vidablick Handelsbolag

Verksamhets- och organisationsutveckling samt ledarutveckling.

I Vidablick Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Johnny Ulf Håkan som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Lindström, Marie Birgitta som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .