KOMMANDITBOLAGET MÅNSTENEN

Västra Götalands län

Information

916444-8624 är organisationsnummer för bolaget KOMMANDITBOLAGET MÅNSTENEN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KOMMANDITBOLAGET MÅNSTENEN är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Göteborg som är den kommunen som KOMMANDITBOLAGET MÅNSTENEN finns i.

KOMMANDITBOLAGET MÅNSTENEN har varit registrerat sedan 1977-09-02 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KOMMANDITBOLAGET MÅNSTENEN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

KOMMANDITBOLAGET MÅNSTENEN är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för KOMMANDITBOLAGET MÅNSTENEN är följande:
; BYGGNADSAKTIEBOLAGET WESTNIA

Vill ni komma i kontakt med KOMMANDITBOLAGET MÅNSTENEN så kan ni göra det på telefon genom 031-580640 eller genom brev på följande adress:

Äga och förvalta fastigheter samt handel

Det finns olika personer som har en koppling med KOMMANDITBOLAGET MÅNSTENEN och det är Byggnadsaktiebolaget Westnia som är född och har titeln Komplementär, Pehrsson, John Bertil som är född 1919 och har titeln Kommanditdelägare,