BARBRO & LENNART DELSINS HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Göteborg och BARBRO & LENNART DELSINS HANDELSBOLAG är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och BARBRO & LENNART DELSINS HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för BARBRO & LENNART DELSINS HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

BARBRO & LENNART DELSINS HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1976-10-04. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som BARBRO & LENNART DELSINS HANDELSBOLAG ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Gatukök (korvkiosker)

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BARBRO & LENNART DELSINS HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är BARBRO & LENNART DELSINS HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med BARBRO & LENNART DELSINS HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7423034.

; BOLAGSMÄNNEN GEMENSAMT.

De som är på något sätt har med BARBRO & LENNART DELSINS HANDELSBOLAG är DELSIN, BARBRO GUNHILD ELISABET som är född 1938 och har titeln Bolagsman, DELSIN, ERIK LENNART som är född 1936 och har titeln Bolagsman, .

BARBRO & LENNART DELSINS HANDELSBOLAG har 916443-6983 som sitt organisationsnummer.