Cherry Red Sounds

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Cherry Red Sounds är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Cherry Red Sounds är ett av dem. Statusen för Cherry Red Sounds är att Bolaget är aktivt.

Cherry Red Sounds är ett Enskild firma och skapades 2008-01-23. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Cherry Red Sounds ska trivas.

Cherry Red Sounds är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-24. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Managementverksamhet inom musikbranschen. Rådgivning och förhandling för musiker och upphovsmän.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cherry Red Sounds är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-31.

Idag är Cherry Red Sounds och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Cherry Red Sounds så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5918571.

.

De som är på något sätt har med Cherry Red Sounds är Ling, Sir Christian Eric som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Cherry Red Sounds har 860112-XXXX som sitt organisationsnummer.