Fotograf Trapp

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Enskild firma som heter Fotograf Trapp. Det finns flera företag som liknar Fotograf Trapp i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Fotograf Trapp är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-10-08 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2009-06-29 så har Fotograf Trapp varit registrerat och sedan 2009-10-08 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Fotograf Trapp och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Fotograf Trapp så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fotograf Trapp så kan ni göra det på 031-7141016.

Tjänster, produkter, utbildning, försäljning och konsultverksamhet med innehåll av fotografering, bildbehandling, grafisk design samt övrigt inom reklam och marknadsföring och därmed förenlig verksamhet

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Trapp, Ulf Carl Henrik som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Fotograf Trapp har 830813-XXXX som sitt organisationsnummer.