Askenbom Sweden

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Enskild firma som heter Askenbom Sweden. Det finns flera bolag som liknar Askenbom Sweden i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Askenbom Sweden är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-12-04 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2008-12-09 så har Askenbom Sweden varit registrerat och sedan 2008-12-04 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Askenbom Sweden och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Askenbom Sweden så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Askenbom Sweden så kan ni göra det på 031-144400.

Fotografering, bildredigering och grafisk bearbetning. Hemsideproduktion och mindre tidningsproduktion och trycksaker. Foto- och modellkurser i samarbete med modellagentur och makeupartister.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Askenbom, Eva Sofie som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Askenbom Sweden har 800926-XXXX som sitt organisationsnummer.