Music, Audio and Teaching in Gothenburg

Västra Götalands län

Information

800505-XXXX är organisationsnummer för företaget Music, Audio and Teaching in Gothenburg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Music, Audio and Teaching in Gothenburg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Music, Audio and Teaching in Gothenburg finns i.

Music, Audio and Teaching in Gothenburg har varit registrerat sedan 2005-09-07 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Music, Audio and Teaching in Gothenburg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-15.

Music, Audio and Teaching in Gothenburg är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Music, Audio and Teaching in Gothenburg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Music, Audio and Teaching in Gothenburg så kan ni göra det på telefon genom 070-6614618 eller genom brev på följande adress:

Musikarrangering och musikframträdanden. Ljud, ljus och scenproduktioner. Undervisning inom musik.

Det finns olika personer som har en koppling med Music, Audio and Teaching in Gothenburg och det är Härenstam, Ulf Tage Martin som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,