Kronhjort Creative Lab

Västra Götalands län

Information

800319-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kronhjort Creative Lab. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kronhjort Creative Lab är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Kronhjort Creative Lab finns i.

Kronhjort Creative Lab har varit registrerat sedan 2003-04-04 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kronhjort Creative Lab så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-01.

Kronhjort Creative Lab är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Kronhjort Creative Lab är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kronhjort Creative Lab så kan ni göra det på telefon genom 070-7744224 eller genom brev på följande adress:

Reklam- och eventbyråverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Produktion och försäljning av present- och reklamprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kronhjort Creative Lab och det är Briedis, Markus Carl Valdemars som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,