WANUDO

Västra Götalands län

Information

WANUDO hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där WANUDO finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. WANUDO tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket WANUDO har haft sedan 2010-04-10. WANUDO har funnits sedan och 2003-10-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till WANUDO så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-546339.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

WANUDO har idag 780725-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för WANUDO

Installation och reparation av datorer, nätverk och därtill relaterade produkter tjänster. Inköp och försäljning av mjukvara och hårdvara inom IT branschen.

I WANUDO så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Christiansson, Carl David som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .