Conditia

Västra Götalands län

Information

780606-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Conditia. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Conditia är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Conditia finns i.

Conditia har varit registrerat sedan 2003-12-17 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Conditia så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-13.

Conditia är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Conditia är följande:

Vill ni komma i kontakt med Conditia så kan ni göra det på telefon genom 070-8784694 eller genom brev på följande adress:

Konsultation och avancerad simulering rörande företags och organisationers, strategi, organisation, styrning, ledning, säkerhet och affärsutveckling. innovationsutveckling genom design, konsultation och direkt framtagning och utveckling av produkter och tjänster. import och export av konsument och industrivaror. handel med fastigheter och värdepapper. övrig med ovan jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Conditia och det är Linell, Carl Henrik Mattias som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,