Skriva - Journalistik & Kommunikation, Kajsa Sandin

Västra Götalands län

Information

Skriva - Journalistik & Kommunikation, Kajsa Sandin är ett bolag som finns i Göteborg. I Skriva - Journalistik & Kommunikation, Kajsa Sandin finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandin, Kajsa Maria som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skriva - Journalistik & Kommunikation, Kajsa Sandin så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skriva - Journalistik & Kommunikation, Kajsa Sandin på telefon 031-7110743.

Journalistisk verksamhet. Reportage, nyheter, nyhetsbrev, foto.

Idag är Skriva - Journalistik & Kommunikation, Kajsa Sandin av bolagstypen Enskild firma.

Skriva - Journalistik & Kommunikation, Kajsa Sandin är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Skriva - Journalistik & Kommunikation, Kajsa Sandin innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-30 och Skriva - Journalistik & Kommunikation, Kajsa Sandin är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skriva - Journalistik & Kommunikation, Kajsa Sandin så är det följande:

Skriva - Journalistik & Kommunikation, Kajsa Sandin har 780404-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.