Theemasiri Hårkonst

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Theemasiri Hårkonst är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Theemasiri Hårkonst är ett av dem. Statusen för Theemasiri Hårkonst är att Bolaget är aktivt.

Theemasiri Hårkonst är ett Enskild firma och skapades 2000-11-10. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Theemasiri Hårkonst ska trivas.

Theemasiri Hårkonst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-27. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Frisör samt försäljning av hårprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Theemasiri Hårkonst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-27.

Idag är Theemasiri Hårkonst och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Theemasiri Hårkonst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-137492.

.

De som är på något sätt har med Theemasiri Hårkonst är Theemasiri, Eva Sukanya som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Theemasiri Hårkonst har 770825-XXXX som sitt organisationsnummer.