Inredning Etcse

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Inredning Etcse är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Inredning Etcse är ett av dem. Statusen för Inredning Etcse är att Bolaget är aktivt.

Inredning Etcse är ett Enskild firma och skapades 2006-06-02. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Inredning Etcse ska trivas.

Inredning Etcse är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-19. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av hem- och inredningsvaror. Verksamheten kommer att inriktas på försäljning via internet och kommer att bestå av återförsäljar verksamhet av hem- och inredningsvaror och produktion och försäljning av egna hem- och inredningsvaror kommer också att ske. Försäljningen kommer att bestå av främst etablerade varumärken, men även av egna varor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Inredning Etcse är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-19.

Idag är Inredning Etcse och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Inredning Etcse så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-207769.

.

De som är på något sätt har med Inredning Etcse är Olsson, Astrid Sofia Katarina som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, Hegestad, Joakim Anders som är född 1976 och har titeln Prokurist, .

Inredning Etcse har 770801-XXXX som sitt organisationsnummer.