Frilansgruppen Textverk Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Ekonomisk förening som heter Frilansgruppen Textverk Ekonomisk förening. Det finns flera företag som liknar Frilansgruppen Textverk Ekonomisk förening i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2006-11-07 så har Frilansgruppen Textverk Ekonomisk förening varit registrerat och sedan 2007-05-31 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Frilansgruppen Textverk Ekonomisk förening och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Frilansgruppen Textverk Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Frilansgruppen Textverk Ekonomisk förening så kan ni göra det på .

Föreningen som har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att underlätta deras yrkesverksamhet. Alla medlemmar i föreningen skall jobba som journalister eller fotografer och ha inriktning på samhällsjournalistik.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Espelund, Anna Görrel som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Harald Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Andreas Stefan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig. .

Frilansgruppen Textverk Ekonomisk förening har 769615-3837 som sitt organisationsnummer.