Representa Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Representa Ekonomisk förening är ett bolag som finns i Göteborg. I Representa Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, John Bertil Andreas som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ove Bertil som är född 1967 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Representa Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Representa Ekonomisk förening på telefon 070-3187200.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva konsulter inom IT och hantverkare (snickare och murare) uthyres och erbjuds till företag. På uppdrag av företag hjälpa till med försäljning och etablering inom IT, elektronik, kommunikationsutrustning och bygg- entreprenader. All verksamhet kommer att drivas i projektform med startdatum och slutdatum. Föreningen har även rätt att anställa personal till sin hjälp och verksamhet.

Idag är Representa Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Representa Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Representa Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Representa Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Representa Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Representa Ekonomisk förening har 769613-1965 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.