Bostadsrättsföreningen Plantagegatan 3

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bostadsrättsföreningen Plantagegatan 3. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Plantagegatan 3 tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Plantagegatan 3 är ej momsregistretat och har organisationsnummer 769608-1517.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Plantagegatan 3 på följande adress Plantageg. 3, 413 05, Göteborg.

Bostadsrättsföreningen Plantagegatan 3 är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Plantagegatan 3 så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Dylind, Rolf Bertil Ivar som är född 1940 och har titeln Suppleant , Kjaerbeck, Schani Kristoffer som är född 1977 och har titeln Suppleant . Sarén, Emelie Victoria som är född 1977 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning i tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.