Vallpass Consulting Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

769605-8440 är organisationsnummer för verksamheten Vallpass Consulting Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vallpass Consulting Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Göteborg som är den kommunen som Vallpass Consulting Ekonomisk förening finns i.

Vallpass Consulting Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2000-06-21 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vallpass Consulting Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-09.

Vallpass Consulting Ekonomisk förening är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Vallpass Consulting Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Thomas Björklund ensam.

Vill ni komma i kontakt med Vallpass Consulting Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 031-7116629 eller genom brev på följande adress:
Vallg. 19, 411 16, Göteborg

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva utbildning & handledning inom högskola, universitet, fackliga organisaationer, företag jämte privatpersoner. IT-konsultverksamhet inom databassystem och andra administrativa datorbaserade system, nätverksinstallationer. Uthyrning & försäljning av webhotellplatser Om- och tillbyggnad samt renovering av bostäder och lokaler Fastighetsförvaltning Medlemmarna deltar med eget arbete i föreningens verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vallpass Consulting Ekonomisk förening och det är Björklund, Bengt Tomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Edmar, Lars Johan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Schreiber, Bo Ilan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Tiberg, Malin Helena som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,