Nittfors Trading

Västra Götalands län

Information

Nittfors Trading är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Nittfors Trading finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nittfors Trading är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-09-30.

Nittfors Trading som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-11-10. Men sedan 2004-12-02 så har Nittfors Trading varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nittfors Trading så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7244910.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Nittfors Trading ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nittfors Trading. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Handelsagent för virke. Import av komponentprodukter som avser elektronikbranschen, ventilationsbranschen, mekanisk verkstad. möbel komponenter samt import av lövträd som ek och bok i plant.

Firmatecknare för Nittfors Trading är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nittfors Trading och det är följande personer, Nittfors, John Mikael Ilia som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Nittfors Trading är 760208-XXXX.