Optimal Mark & Trädgård Göteborg

Västra Götalands län

Information

Optimal Mark & Trädgård Göteborg är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Optimal Mark & Trädgård Göteborg finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Optimal Mark & Trädgård Göteborg är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-04-24.

Optimal Mark & Trädgård Göteborg som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-09-04. Men sedan 2008-04-24 så har Optimal Mark & Trädgård Göteborg varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Optimal Mark & Trädgård Göteborg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Göteborg arbetar för att bolag som Optimal Mark & Trädgård Göteborg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Optimal Mark & Trädgård Göteborg. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Markarbeten och fastighetsskötsel, nyanläggning och skötsel av planteringar, grönytor och trädgårdar samt vinterväghållning.

Firmatecknare för Optimal Mark & Trädgård Göteborg är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Optimal Mark & Trädgård Göteborg och det är följande personer, Congiu, Claudio Paolo Andrea som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Optimal Mark & Trädgård Göteborg är 760205-XXXX.