Göteborgs Kristliga Studenthem, Förening u.p.a.

Västra Götalands län

Information

Göteborgs Kristliga Studenthem, Förening u.p.a. är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Göteborgs Kristliga Studenthem, Förening u.p.a. finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Göteborgs Kristliga Studenthem, Förening u.p.a. är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-06-13.

Göteborgs Kristliga Studenthem, Förening u.p.a. som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1946-03-02. Men sedan 2000-01-01 så har Göteborgs Kristliga Studenthem, Förening u.p.a. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Föreningsg. 32, 411 27, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Göteborgs Kristliga Studenthem, Förening u.p.a. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-138683.

Göteborg arbetar för att bolag som Göteborgs Kristliga Studenthem, Förening u.p.a. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Göteborgs Kristliga Studenthem, Förening u.p.a.. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Att bedriva studenthemsrörelse och därmed förenlig verksamhet, samt att verka för att vara ett centrum för kristet student- arbete i Göteborg.

Firmatecknare för Göteborgs Kristliga Studenthem, Förening u.p.a. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Göteborgs Kristliga Studenthem, Förening u.p.a. och det är följande personer, Bergman, Anna Maria som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Björling, Rebecka Malin Grasamma som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Frejdestedt, Frans David som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Kardemark, Karl Wilhelm som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Klockars, Johan Robert som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Kolterud, Eva Jenny som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot.Lindeberg, Carl Fredrik Hampus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nicklasson, Matilda Marit Jenny som är född 1978 och har titeln Suppleant, Olausson, Hans Ingemar Jesper som är född 1969 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för Göteborgs Kristliga Studenthem, Förening u.p.a. är 757201-1653.