Fredrik Hagstedts Medvetenhetsverkstad

Västra Götalands län

Information

Fredrik Hagstedts Medvetenhetsverkstad är en verksamhet som finns i Göteborg. I Fredrik Hagstedts Medvetenhetsverkstad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagstedt, Anders Fredrik som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fredrik Hagstedts Medvetenhetsverkstad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fredrik Hagstedts Medvetenhetsverkstad på telefon 031-158618.

Komposition av nutida klassisk musik, utförande av beställningsuppdrag ( beställningsverk ). Förmedling av musiker för musikframförande samt försäljning av egen producerade noter.

Idag är Fredrik Hagstedts Medvetenhetsverkstad av bolagstypen Enskild firma.

Fredrik Hagstedts Medvetenhetsverkstad är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fredrik Hagstedts Medvetenhetsverkstad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-04-10 och Fredrik Hagstedts Medvetenhetsverkstad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-04-10.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fredrik Hagstedts Medvetenhetsverkstad så är det följande:

Fredrik Hagstedts Medvetenhetsverkstad har 751118-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.