Högtidsmusik Göteborg & Datasupport

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Högtidsmusik Göteborg & Datasupport är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Högtidsmusik Göteborg & Datasupport är ett av dem. Statusen för Högtidsmusik Göteborg & Datasupport är att Bolaget är aktivt.

Högtidsmusik Göteborg & Datasupport är ett Enskild firma och skapades 2005-03-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Högtidsmusik Göteborg & Datasupport ska trivas.

Högtidsmusik Göteborg & Datasupport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Framföra kyrkomusik och sång. Datasupport och försäljning av datortillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Högtidsmusik Göteborg & Datasupport är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31.

Idag är Högtidsmusik Göteborg & Datasupport och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Högtidsmusik Göteborg & Datasupport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2423900.

.

De som är på något sätt har med Högtidsmusik Göteborg & Datasupport är Henningson, Bo Erik Gabriel som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Högtidsmusik Göteborg & Datasupport har 750811-XXXX som sitt organisationsnummer.