JP Musikproduktion

Västra Götalands län

Information

750331-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JP Musikproduktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JP Musikproduktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som JP Musikproduktion finns i.

JP Musikproduktion har varit registrerat sedan 1995-02-10 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JP Musikproduktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

JP Musikproduktion är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för JP Musikproduktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med JP Musikproduktion så kan ni göra det på telefon genom 031-431841 eller genom brev på följande adress:

Musikproduktion. Handel med musikinstrument.

Det finns olika personer som har en koppling med JP Musikproduktion och det är Nyström, Peter Olof Andreas som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,