Surfacesens

Västra Götalands län

Information

Konsultation och rådgivning i frågor rörande biomaterial, screening och patent. Oberoende vetenskaplig analys av rapporter och studier. Vetenskaplig planering av nya studier. Klinisk rådgivning i frågor rörande patient och material. Undervisning i biomaterial. Utveckling av och hjälp med undervisnings- planering och kursverksamhet inom biomaterial. Käkkirurgisk behandling.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Surfacesens vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Göteborg så är Surfacesens en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2007-04-11 så skapades Surfacesens och verksamheten är har F-skattsedel Surfacesens har haft det sedan 2007-03-01.

Surfacesens är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-01

740427-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Surfacesens och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Surfacesens så går det att nå dem via telefon på 076-8687852 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Surfacesens är Suska, Felicia Svetlana som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .