BjurslättsTorgs Hårvård Elizabete Santos

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Enskild firma som heter BjurslättsTorgs Hårvård Elizabete Santos. Det finns flera företag som liknar BjurslättsTorgs Hårvård Elizabete Santos i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

BjurslättsTorgs Hårvård Elizabete Santos är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-01-20 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2000-01-04 så har BjurslättsTorgs Hårvård Elizabete Santos varit registrerat och sedan 2000-01-20 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är BjurslättsTorgs Hårvård Elizabete Santos och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med BjurslättsTorgs Hårvård Elizabete Santos så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med BjurslättsTorgs Hårvård Elizabete Santos så kan ni göra det på 031-232554.

Hårvård.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag da Luz Ramos Dos Santos, Elizabete som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

BjurslättsTorgs Hårvård Elizabete Santos har 740111-XXXX som sitt organisationsnummer.