Jan Sjöberg Montage & Smide

Västra Götalands län

Information

720101-XXXX är organisationsnummer för företaget Jan Sjöberg Montage & Smide. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jan Sjöberg Montage & Smide är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Jan Sjöberg Montage & Smide finns i.

Jan Sjöberg Montage & Smide har varit registrerat sedan 2002-04-16 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jan Sjöberg Montage & Smide så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-21.

Jan Sjöberg Montage & Smide är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Jan Sjöberg Montage & Smide är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jan Sjöberg Montage & Smide så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Industriservice, svets, smide, plåt, stålkonstruktioner, montage.

Det finns olika personer som har en koppling med Jan Sjöberg Montage & Smide och det är Sjöberg, Jan Lennart som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,