Föräldrakooperativa Förskolan Vildingen ek. för.

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Ekonomisk förening som heter Föräldrakooperativa Förskolan Vildingen ek. för.. Det finns flera företag som liknar Föräldrakooperativa Förskolan Vildingen ek. för. i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1994-04-05 så har Föräldrakooperativa Förskolan Vildingen ek. för. varit registrerat. Idag är Föräldrakooperativa Förskolan Vildingen ek. för. och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Föräldrakooperativa Förskolan Vildingen ek. för. så kan man gör det genom att posta ett brev till Januarig. 46, 415 15, Göteborg. Vi ni istället prata med Föräldrakooperativa Förskolan Vildingen ek. för. så kan ni göra det på 031-489880.

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att driva föräldrakooperativ dag- och eller fritidshemsverksamhet och tillgodose medlemmarnas behov av önskad barnomsorg.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bensby, Anita Elisabeth som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Brown Ek, Eva Kristina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Stig Mikael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Rigo Bernhardsson, Nina Maria som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Strid, Marie-Ann som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Backström, Jon Henrik som är född 1968 och har titeln SuppleantPihelgas, Jessica Agneta som är född 1982 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Brown Ek, Eva Kristina -Strid, Marie-Ann .

Föräldrakooperativa Förskolan Vildingen ek. för. har 716445-2182 som sitt organisationsnummer.