Föräldrakooperativa Daghemmet Valen Ek. För.

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Ekonomisk förening som heter Föräldrakooperativa Daghemmet Valen Ek. För.. Det finns flera företag som liknar Föräldrakooperativa Daghemmet Valen Ek. För. i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Föräldrakooperativa Daghemmet Valen Ek. För. är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1993-10-05 så har Föräldrakooperativa Daghemmet Valen Ek. För. varit registrerat. Idag är Föräldrakooperativa Daghemmet Valen Ek. För. och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Föräldrakooperativa Daghemmet Valen Ek. För. så kan man gör det genom att posta ett brev till Tunnlandsg. 20, 421 38, Västra Frölunda. Vi ni istället prata med Föräldrakooperativa Daghemmet Valen Ek. För. så kan ni göra det på 031-459608.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva ett föräldrakooperativt daghem för medlemmarnas barn.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Elbing, Karin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Angela Johanna Maria som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Carin Jerta som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersen, Anneli Kristina som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Renman, Jon Linus Patrik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Sidorenko, Natalia som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamotElbing, Lars Tobias som är född 1979 och har titeln Suppleant, Greaker, Åsa Ingrid som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hed, Lena Marielle som är född 1982 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellström, Angela Johanna Maria -Malmberg, Carin Jerta -Pettersen, Anneli Kristina .

Föräldrakooperativa Daghemmet Valen Ek. För. har 716445-1846 som sitt organisationsnummer.