Göteborgs Bilkoop ek. för.

Västra Götalands län

Information

Göteborgs Bilkoop ek. för. är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Göteborgs Bilkoop ek. för. finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Göteborgs Bilkoop ek. för. är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-08-01.

Göteborgs Bilkoop ek. för. som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-04-24. Men sedan 2002-03-04 så har Göteborgs Bilkoop ek. för. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Koopmansg. 3, 414 62, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Göteborgs Bilkoop ek. för. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-424680.

Göteborg arbetar för att bolag som Göteborgs Bilkoop ek. för. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Göteborgs Bilkoop ek. för.. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Föreningen har som syfte att gynna sina medlemmars ekonomiska intressen genom att tillhandahålla fordon, vilka är lämpliga ur ekonomiskt, praktiskt och miljömässigt hänseende samt andra varor och tjänster för medlemmarnas transportbehov. Föreningen ska i övrigt verka för en miljöanpassad och säker trafik samt gemensamt nyttjande av fordon.

Firmatecknare för Göteborgs Bilkoop ek. för. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Andersson, Ulla Maria -Brodd, Karl Erik Richard.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Göteborgs Bilkoop ek. för. och det är följande personer, Andersson, Ulla Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodd, Karl Erik Richard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Falkenby, Eva Annika som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Helgesson, Claes Ivar som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Karnlind, Stina Anna Maria som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Lisa Elisabeth Cornelia som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot.Nilsson, Rangnar Anne som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Silfver, Simeon Arne som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsaeus Nilsson, Dan Stefan som är född 1972 och har titeln Suppleant.Hedberg, Lisbeth Carola som är född 1948 och har titeln Suppleant.Johansson, Dick Sven Elon som är född 1949 och har titeln Suppleant.Wessman, Christina som är född 1959 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för Göteborgs Bilkoop ek. för. är 716444-9162.