Bostadsrättsföreningen Linnéplatsen 2

Västra Götalands län

Information

Bostadsrättsföreningen Linnéplatsen 2 är ett företag som finns i Göteborg. I Bostadsrättsföreningen Linnéplatsen 2 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Alfredsson, Åke Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Alftrén, Hans Erik Andreas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Danelius, Sven Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Giannakenas, Penelope som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sund, Roger Nils som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Annika som är född 1977 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Linnéplatsen 2 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Linnéplatsen 2 på telefon 031-146150.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Linnéplatsen 2 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Linnéplatsen 2 är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Linnéplatsen 2 innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Linnéplatsen 2 är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Linnéplatsen 2 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Linnéplatsen 2 har 716444-6259 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.