Bostadsrättsföreningen Kolumbus

Västra Götalands län

Information

Bostadsrättsföreningen Kolumbus är ett bolag som finns i Göteborg. I Bostadsrättsföreningen Kolumbus finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Anna-Lena Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Gréen, Anna Ingegerd som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Somhorst, Jozef Hendrikus Egbertus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sperling, Kajsa Andrea som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Timm, Ann-Charlotte Christina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Viderberg, Bo Gunnar Robert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotWank, Tom Fredrik som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Marie Helene som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lindahl, Johan Tobias som är född 1976 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Kolumbus så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Kolumbus på telefon 031-178750.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Kolumbus av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Kolumbus är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Kolumbus innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Kolumbus är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Kolumbus så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Kolumbus har 716409-5874 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.