Kvibergs Gravstenar

Västra Götalands län

Information

711121-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kvibergs Gravstenar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kvibergs Gravstenar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Kvibergs Gravstenar finns i.

Kvibergs Gravstenar har varit registrerat sedan 2006-03-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kvibergs Gravstenar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Kvibergs Gravstenar är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Kvibergs Gravstenar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kvibergs Gravstenar så kan ni göra det på telefon genom 0735-761558 eller genom brev på följande adress:

Sälja gravstenar och all tillbehör såsom lyktor, vaser och ljus, montera på gravplats, gravvårdsrenovering som omförgyllning, textkomplettering, gravrestaurering. Alla typer av graveringar såsom hantverksporträtt. Sälja importerade och svenskt tillverkade gravstenar.

Det finns olika personer som har en koppling med Kvibergs Gravstenar och det är Kovacevic, Almir som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,