Hans Martinsson i Göteborg

Västra Götalands län

Information

710827-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hans Martinsson i Göteborg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hans Martinsson i Göteborg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Hans Martinsson i Göteborg finns i.

Hans Martinsson i Göteborg har varit registrerat sedan 2003-08-20 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hans Martinsson i Göteborg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

Hans Martinsson i Göteborg är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Hans Martinsson i Göteborg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hans Martinsson i Göteborg så kan ni göra det på telefon genom 031-166610 eller genom brev på följande adress:

Köp och försäljning av hemelektronik. Köp och försäljning av dataprodukter såsom stereoanläggningar, hifiprodukter, tv-projektorer samt skärmar. Konsultverksamhet såsom hjälpa företag med inköp av TV-, Hifi- och dataprodukter enligt ovanstående samt datahjälp, support och datautbildning. Skapa beräkningsverktyg för byggbranschen och skapa hjälpmedel för inköp av material på internet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hans Martinsson i Göteborg och det är Martinsson, Hans Ragnar som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,