Gardin & Rum Linda Andersson

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Gardin & Rum Linda Andersson är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gardin & Rum Linda Andersson är ett av dem. Statusen för Gardin & Rum Linda Andersson är att Bolaget är aktivt.

Gardin & Rum Linda Andersson är ett Enskild firma och skapades 2005-06-23. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gardin & Rum Linda Andersson ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel och tillverkning av gardiner. Försäljning av tyg, tapeter, mattor, div. presentartiklar. Inreder till privatpersoner och även företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gardin & Rum Linda Andersson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Gardin & Rum Linda Andersson och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Gardin & Rum Linda Andersson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-184433.

.

De som är på något sätt har med Gardin & Rum Linda Andersson är Andersson, Linda Marianne som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gardin & Rum Linda Andersson har 710417-XXXX som sitt organisationsnummer.