Björlanda Kakel och Bygg

Västra Götalands län

Information

701213-XXXX är organisationsnummer för företaget Björlanda Kakel och Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björlanda Kakel och Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Björlanda Kakel och Bygg finns i.

Björlanda Kakel och Bygg har varit registrerat sedan 2004-04-05 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björlanda Kakel och Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Björlanda Kakel och Bygg är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Björlanda Kakel och Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Björlanda Kakel och Bygg så kan ni göra det på telefon genom 031-564070 eller genom brev på följande adress:

Mindre byggnationer samt kakling.

Det finns olika personer som har en koppling med Björlanda Kakel och Bygg och det är Lind, Johan Marcus som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,