N'dah Amena taxi

Västra Götalands län

Information

700910-XXXX är organisationsnummer för bolaget N'dah Amena taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som N'dah Amena taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som N'dah Amena taxi finns i.

N'dah Amena taxi har varit registrerat sedan 2005-03-10 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för N'dah Amena taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-28.

N'dah Amena taxi är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för N'dah Amena taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med N'dah Amena taxi så kan ni göra det på telefon genom 031-495978 eller genom brev på följande adress:

Taxiverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med N'dah Amena taxi och det är Koffi, Yah Aminioi Beatrice som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,