Ellevent Projektledning

Västra Götalands län

Information

700505-XXXX är organisationsnummer för företaget Ellevent Projektledning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ellevent Projektledning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Ellevent Projektledning finns i.

Ellevent Projektledning har varit registrerat sedan 2001-09-06 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ellevent Projektledning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-16.

Ellevent Projektledning är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Ellevent Projektledning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ellevent Projektledning så kan ni göra det på telefon genom 073-3224434 eller genom brev på följande adress:

Projektledning inom marknadsföring och event med inriktning på musik, nöjes och restaurangbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Ellevent Projektledning och det är Nielsen, Mari Ellinor som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,