Jan Andblad Rehab

Västra Götalands län

Information

Jan Andblad Rehab hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Jan Andblad Rehab finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Jan Andblad Rehab tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Jan Andblad Rehab har haft sedan 2005-02-17. Jan Andblad Rehab har funnits sedan och 2005-03-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jan Andblad Rehab så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-7929673.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Jan Andblad Rehab har idag 700204-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jan Andblad Rehab

Sjukgymnastik och rehabilitering. Idrottsmassage samt försäljning av rehab och massagetillbehör såsom theraband(gummiband) och liniment.

I Jan Andblad Rehab så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andblad, Jan Gunnar som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .