Konserveringsvetaren Eva Ernfridsson

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Konserveringsvetaren Eva Ernfridsson är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Konserveringsvetaren Eva Ernfridsson är ett av dem. Statusen för Konserveringsvetaren Eva Ernfridsson är att Bolaget är aktivt.

Konserveringsvetaren Eva Ernfridsson är ett Enskild firma och skapades 2007-10-17. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Konserveringsvetaren Eva Ernfridsson ska trivas.

Konserveringsvetaren Eva Ernfridsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konservering av kulturhistoriska objekt. Konsultverksamhet inom natur och kulturmiljövård. Undervisning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Konserveringsvetaren Eva Ernfridsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04.

Idag är Konserveringsvetaren Eva Ernfridsson och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Konserveringsvetaren Eva Ernfridsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-8932718.

.

De som är på något sätt har med Konserveringsvetaren Eva Ernfridsson är Ernfridsson, Eva Nilla Sofie som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Konserveringsvetaren Eva Ernfridsson har 700114-XXXX som sitt organisationsnummer.