Knutpunkt Radiotorget

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Knutpunkt Radiotorget är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Knutpunkt Radiotorget är ett av dem. Statusen för Knutpunkt Radiotorget är att Bolaget är aktivt.

Knutpunkt Radiotorget är ett Enskild firma och skapades 2004-10-26. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Knutpunkt Radiotorget ska trivas.

Knutpunkt Radiotorget är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-11-20. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Spelbutik, tobak, konfektyr.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Knutpunkt Radiotorget är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-20.

Idag är Knutpunkt Radiotorget och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Knutpunkt Radiotorget så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3017076.

.

De som är på något sätt har med Knutpunkt Radiotorget är Scully, Hugo Floyd Felix som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Knutpunkt Radiotorget har 700109-XXXX som sitt organisationsnummer.