cannon korv

Västra Götalands län

Information

690823-XXXX är organisationsnummer för verksamheten cannon korv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som cannon korv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som cannon korv finns i.

cannon korv har varit registrerat sedan 2008-04-11 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för cannon korv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-15.

cannon korv är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för cannon korv är följande:

Vill ni komma i kontakt med cannon korv så kan ni göra det på telefon genom 031-246694 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av korv, hamburgare och dricka.

Det finns olika personer som har en koppling med cannon korv och det är Mir Hosseini Kenarsari, Seyedeh M som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,