Garpit Center i Göteborg

Västra Götalands län

Information

Anpassning av kundens administrativa datasystem, genomgång av administrativa rutiner inför upphandling av administrativa datasystem, utbildning av personal, streckkoder för läsning och utskrift. Effektivisera rutiner och bygga nya rutiner, rådgivning vid utbyggnad eller uppbyggnad av administrativa rutiner, anpassning av layouter för olika dokument såsom faktura, konstruera listor och rapporter i Garp och Excel, importera och exportera information från administrativa system till Excel och Word.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Garpit Center i Göteborg vars bolagstyp är Enskild firma.

I Göteborg så är Garpit Center i Göteborg ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1997-11-27 så skapades Garpit Center i Göteborg och företaget är har ej F-skattsedel.

690731-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Garpit Center i Göteborg och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Garpit Center i Göteborg så går det att nå dem via telefon på 031-132627 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Garpit Center i Göteborg är Olander, Lena Marie Cecilia som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .