Swirl Management and Consulting

Västra Götalands län

Information

690703-XXXX är organisationsnummer för företaget Swirl Management and Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Swirl Management and Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Swirl Management and Consulting finns i.

Swirl Management and Consulting har varit registrerat sedan 2002-02-28 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Swirl Management and Consulting så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Swirl Management and Consulting är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Swirl Management and Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Swirl Management and Consulting så kan ni göra det på telefon genom 031-140086 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av konsulttjänster inom företag och politiska organisationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Swirl Management and Consulting och det är Hampton, Sha-Ron Clifton som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,