MDA Service Partner

Västra Götalands län

Information

690628-XXXX är organisationsnummer för bolaget MDA Service Partner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MDA Service Partner är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som MDA Service Partner finns i.

MDA Service Partner har varit registrerat sedan 2004-06-11 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MDA Service Partner så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

MDA Service Partner är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för MDA Service Partner är följande:

Vill ni komma i kontakt med MDA Service Partner så kan ni göra det på telefon genom 070-7292237 eller genom brev på följande adress:

Bedriva städservice, fönsterputs, flyttstädning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MDA Service Partner och det är Stojanov, Ilija som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,