HÅRFÖRETAGET ULRIKA

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och HÅRFÖRETAGET ULRIKA är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och HÅRFÖRETAGET ULRIKA är ett av dem. Statusen för HÅRFÖRETAGET ULRIKA är att Bolaget är aktivt.

HÅRFÖRETAGET ULRIKA är ett Enskild firma och skapades 1989-04-11. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som HÅRFÖRETAGET ULRIKA ska trivas.

HÅRFÖRETAGET ULRIKA är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Frisör

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HÅRFÖRETAGET ULRIKA är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är HÅRFÖRETAGET ULRIKA och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med HÅRFÖRETAGET ULRIKA så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-291220.

.

De som är på något sätt har med HÅRFÖRETAGET ULRIKA är Aronsson, Anna Ulrika som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HÅRFÖRETAGET ULRIKA har 690125-XXXX som sitt organisationsnummer.