Kvillebäckens Teleteknik

Västra Götalands län

Information

Kvillebäckens Teleteknik hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Kvillebäckens Teleteknik finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Kvillebäckens Teleteknik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Kvillebäckens Teleteknik har funnits sedan och 2006-05-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kvillebäckens Teleteknik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7568255.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Kvillebäckens Teleteknik har idag 680826-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kvillebäckens Teleteknik

Installation, reparation, projekt och offerter inom elektronik.

I Kvillebäckens Teleteknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kovacs, Johnny Roy Paul som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .